Jump to main content or area navigation.

Contact Us

Superfund


? ?

Agenda

What's New?
  • Registration is now open! Click here to register to attend the training conference in Atlanta.
  • If you cannot attend in person, click here to register for the online streaming sessions.
  • The room block at the Sheraton is now open. Reservations must be made by July 3, 2015, to receive the group rate. Click here to make reservations.
  • There are still slots available for the Eco Café. If you are interested in participating, please visit the Eco Café page.

Overview

The 2015 Community Involvement Training Conference will begin on Tuesday morning, August 4, 2015, and adjourn on Thursday, August 6, at 5:30 p.m. At this year's training conference sessions are organized by the following four tracks:

  • Track 1 — Where to Begin: Creating and Maintaining Effective Community Involvement
  • Track 2 — The Art of Leveraging Existing Capacity and Resources in Community Involvement
  • Track 3 — Healthy Environment & Healthy Economy = A Sustainable Community
  • Track 4 — Communication & Community Engagement: Traditional Methods to Contemporary Technologies

Top of Page

Schedule of Events

Provided below is the conference schedule, which shows the titles, dates and times of conference activities and sessions. Click on session titles to view detailed session descriptions and abstracts and to access presentation handouts/slides, if available.

2015 Community Involvement Training Conference Agenda (PDF) (3 pp, 26.3KB, About PDF)

Tuesday, August 4, 2015

7:15 a.m.  Registration
8:30 a.m.  Plenary Session (To be announced in mid-June)
  • Welcome
  • Keynote Presentation
10:00 a.m.  Break
10:15 a.m.  90-Minute Information Sessions
11:45 a.m.  Lunch (On Your Own)
1:00 p.m.  90-Minute Information Sessions
2:30 p.m.  Break
2:45 p.m.  3-Hour Training Sessions or Field Trip  Field Trips
5:45 p.m.  
6:30 p.m.  Eco Café and Evening Reception

Top of Page

Wednesday, August 5, 2015


8:30 a.m.  90-Minute Information Sessions
10:00 a.m.  Break
10:15 a.m.  90-Minute Information Sessions
11:45 a.m.  Lunch (On Your Own)
1:00 p.m.  4-Hour Training Sessions or Field Trips  Field Trips
5:00 p.m.  Adjourn

Top of Page

Thursday, August 6, 2015


8:00 a.m.  Plenary Session (To be announced in mid-June)
  • Keynote Presentation
  • Closing Announcements
9:00 a.m.  Break
9:15 a.m.  3-Hour Training Sessions or 7-Hour Training Sessions
 3-Hour Training Sessions (9:15 a.m. — 12:15 p.m.)  7-Hour Sessions (9:15 — 12:15 p.m. and 1:30 — 5:30 p.m.)
12:15 p.m.  Lunch (On Your Own)
1:30 p.m.  4-Hour Training Sessions or 7-Hour Training Sessions (Continued)
 4-Hour Sessions (1:30 — 5:30pm)  7-Hour Sessions (9:15 a.m. — 12:15 p.m. and 1:30 — 5:30 p.m.)
5:30 p.m.  Adjourn

Top of Page

OSWER Home | Superfund Home | Community Involvement Training Conference